Kaptan Değirmenci “ Fedakarlık olacak ki şampiyonluklar gelsin”
Kocaelispor’un kaptanı ve kalecisi Gökhan Değirmenci, 2-0 kazanılan Manisa FK maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaptan, galibiyet için arkadaşlarına teşekkür ederken, yaşadığı ufak sakatlığı ise “Fedakarlık olacak ki şampiyonluklar gelsin” sözleriyle yorumladı.

Kocaelispor Kaptanı Gökhan Değirmenci Manisa FK galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Hafta içi oynadığımız Amed maçında üst düzey bir mücadele göstermiştik diyen tecrübeli eldiven, "Verilen üç günlük arada doğru düzgün antrenman yapmadık. Takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi mücadele gösterdiler, üç gün arayla oynayıp bu mücadele göstermek kolay değil. Güzel bir galibiyet oldu. İlk yarım saat çok iyi oynadık. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Son 15 dakika birkaç top kaybımız oldu. Bunu devre arasında konuştuktan sonra ikinci yarıda da oyunun tüm kontrolünü elimize aldık. Olgun bir şekilde oynayıp golleri atıp buradan üç puanı aldık gidiyoruz." dedi.
AHMET DE KALEYİ KORUR
Maçtan önce ufak bir sakatlığı olduğunu söyleyen Kaptan, maç esnasında da sakatlık yaşadığı bölgeye darbe aldığını ve kısa süreli bir sakatlık yaşadığını dile getirdi: "Sezon boyunca herkes fedakarlık yapıyor, fedakarlıklar olacak ki şampiyonluklar gelsin. İkinci kalecimiz Ahmet de çalışmalarını sürdürüyor. Allah korusun herhangi bir oynayamama durumumda Ahmet de bu kaleyi korur.”
EFE’Yİ UNUTMADI
Gökhan Değirmenci Amed maçında tribünden düşerek ağır yaralanan Efe'yi de unutmadı. Değirmenci:"Maça Efe kardeşimizin pankartıyla çıktık. Kendisine çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Amed maçından sonra soyunma odasından çıkınca genç kardeşimizin başına geleni öğrendik ve çok üzüldük. Umarım en kısa sürede aramıza döner ve şampiyonluğu o da görür.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Haber Merkezi