BIST9.877,59 %-0.3
USD36.2367%0,27
EURO38,0183 %0.36
ALTIN3.360,84 %-1.1

İzmit'te hastaneler tıklım tıklım!

Havaların değişken yapısı, sıcaklık değişimlerinin yüksek olmasının da etkisiyle, ilimiz bir süredir daha önce benzeri görülmemiş bir grip salgınının pençesi altına girdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2025 16:40
Abone OlGoogle News

Gerek devlet, gerekse özel hastanelerin acil servisleri günün 24 saati hasta insanlarla dolup taşıyor. Devlet Hastaneleri’nin acil servislerinde yeterli doktor bulunmadığı için pek çok kişi muayene bile olamadan geri dönüyor. Şehir Hastanesi’nin yükü de olağanüstü arttı. 

MASKENİZİ TAKIN

Uzmanlar grip salgınının çok hızlı yayıldığını, kalabalık alanlarda, özellikle toplu taşıma araçlarında mutlaka maske takarak, ağız ve burun yoluyla virüs kapma riskinin azaltılması gerektiğini vurguluyorlar. 

 

 

ÇOK BÜYÜK İŞ KAYBI

Grip salgını nedeniyle binlerce kişi evlerinde yatak döşek yatmak zorunda kalıyor. Hem işgücü kaybı büyük, hem de okullarda devamsızlıklar arttı. Halk sağlığının korunması için gerekli önlemlerin alınması isteniyor. 

HASTANELER DOLU

İlimizdeki hastanelerin acil servisleri son günlerde günün 24 saati tıklım tıklım dolu. Grip salgını hızla yayılırken, acil servislerdeki hekim sayısının azlığı da sıkıntı yaratıyor.

 

 
 
Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar