İzmit’te boş dükkan doldu!
Son yıllarda İnönü Caddesi üzerinde artan boş dükkan sayısı dikkat çekerken, bu alanlara yeni işletmelerin gelmeye başlamasıyla birlikte bölgede yeniden hareketlilik yaşanıyor.
İnönü Caddesi’ndeki boş dükkanlar cadde için olumsuz bir tablo oluştururken, son gelişmelerle birlikte bu dükkanlara bir bir yeni işletmelerin taşındığı görülüyor.
Caddeye kazandırılan yeni işletmelerden biri de perde sektöründe hizmet verecek olan yeni bir mağaza oldu. Uzun zamandır boş kalan dükkana açılan perdeci, kampanyalarla desteklenen bir açılışla hizmet vermeye başladı.
AÇILIŞA ÖZEL UYGUN FİYATLAR
Açılışa özel olarak piyasa fiyatlarının oldukça altında hazır tül perdeler, hazır zebra perdeler ve fon perdeler satışa sunulurken, kampanyaların vatandaşlardan ilgi gördüğü öğrenildi.
Asude Öztürk





