BIST10.345,04%1.75
USD40.0634%0,04
EURO47,1274 %0.31
ALTIN4.288,49 %0.51

‘İzmit Belediyesi’nde insanlık öldü mü?’

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, Akmeşe Hizmet Biriminde görevli, üç çocuk babası Salih Güler’in (56) vefatıyla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in duyarsızlığına dikkat çekti, “İzmit Belediyesi’nde insanlık öldü mü?” diye sordu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020 15:38
Abone OlGoogle News
İzmit Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan Salih Güler, en son çalıştığı Akmeşe Hizmet Birimi’nde Korona Virüse yakalanarak hayatını kaybetti. Tutuş, Bekirpaşa Belediyesi’nden bu yana İzmit Belediyesi’nde görev yapan Güler’in vefatıyla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in duyarsızlığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Belediyede müdürlük yapmış, uzun süre hizmet vermiş bir çalışana ‘Allah rahmet eylesin’ demek zor mu? Belediyenin eften püften etkinlikleri için bile hiçbir reklamdan kaçınmayan, hesapsızca harcama yapanlar, eski bir çalışanın vefatından sanki hiç haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.

ÖLÜYE SAYGI DUYUN
Ne bir mesaj, ne de sosyal medyada göstermelik bile olsa bir paylaşım yapılmaması içimizi acıtıyor. Korona Virüs döneminde bile bir odada 4 kişinin birlikte çalışmasına göz yumanlar, adeta onları oraya sürgün edip, bu şekilde cezalandıranlar en azından ölüye saygı duyup, bir başsağlığı dileyebilirdi. İzmit Belediyesi’nde insanlık öldü mü?” dedi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!