İYİ Partili Durmuş: Bu toplantılar devam edecek
İYİ Parti yerel yönetimler buluşmasında konuşan İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, “Genel Başkanımızın öncülüğünde, vefayı hayata geçirerek bunu bir gelenek haline dönüştürmek amacıyla düzenlenen bu buluşma, ilk olmasının yanı sıra kesinlikle son olmayacaktır. Bundan sonra bölge toplantıları şeklinde bu etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
İYİ Parti Marmara Bölgesi’ndeki 7 kentin katılımıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde yerel yönetimler buluşması gerçekleştirdi. Kocaeli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Bursa’dan yerel seçimlerde aday olan isimler katılım gösterdi.
“DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, “Ülkemize ve partimize hizmet etme kararlılığımızla yolumuza devam ediyoruz. Genel Başkanımızın öncülüğünde, vefayı hayata geçirerek bunu bir gelenek haline dönüştürmek amacıyla düzenlenen bu buluşma, ilk olmasının yanı sıra kesinlikle son olmayacaktır. Bundan sonra bölge toplantıları şeklinde bu etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ”
Devlet ve millet olarak her alanda varlığımızı sürdürme mücadelesi verdiğimiz bu zorlu süreçte, birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, çalışmalarımıza enerji katacak etkinliklerimize devam edeceğiz. Birbirinize moral ve motivasyon kaynağı olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” ifadesini kullandı.
Haber Merkezi