BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

İsmet Çiğit’in dostları Çorbacı Ertan’da buluştu

İsmet Çiğit’in öncülüğünde bir araya gelen Kağıt Gazete Dostları Grubu, Çiğit’in vefatının ardından bir araya gelmeye ve Çiğit’i anmaya devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2026 11:00
Abone OlGoogle News

Bu ayki buluşma İzmit’in köklü ve sevilen mekanlarından Çorbacı Ertan’da gerçekleştirdi. Buluşmaya Metin Karan, Ahmet Serimer, Murat Yoldaş, Metin Tuncay, Hayrettin Albayrak, Hikmet Kalemci, Ali Gündoğdu, Ömer Polat, Uğur Uludağ ve Tuğrul Kırankaya katıldı. 

İzmit’te başka bir yerde bu kadar lezzetlisine rastlanamayacak elbasan tava afiyetle yendi. Yemeğin ardından az pilav eşliğinde sofralar tamamlanırken, final fırında üzeri fındıkla süslenmiş sütlaçla yapıldı.

Kağıt Gazete Dostları, bu buluşmada hoş bir sürprizle karşılaştı. Mekanında grubu ilk kez ağırlayan Çorbacı Ertan’ın işletmecisi Ertan Yurtsever “Bu sefer benden olsun” diyerek yemek ikramında bulundu. Bir sonraki buluşma ise mart ayının ilk perşembe günü, iftar programında gerçekleşecek.

 

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar