İki ilde okullar tatil edildi!
Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı sonrası oluşan don ve buzlanma nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

13 Ocak Salı günü Ordu’nun bazı ilçeleri ile Kahramanmaraş’ta okullar tatil edildi.
ORDU'DA TATİL EDİLEN İLÇELER
Valilikten yapılan açıklamaya göre; yoğun kar, don riski ve buzlanma nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ünye ilçelerinde tüm resmi ve özel okullarda eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları ile kreş ve anaokuluna çocuğu olan anneler idari izinli sayılacak.
KAHRAMANMARAŞ'TA KISMİ VE TAM TATİL EDİLEN İLÇELER
Kahramanmaraş’ta ise Andırın, Çağlayancerit, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Türkoğlu, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık ilçelerinin kırsal mahallelerindeki bazı okullar için de tatil kararı alındı.
Haber Merkezi





