BIST10.704,59%0.15
USD40.5552%-0,3
EURO47,7100 %-0.2
ALTIN4.380,43 %-0.7

Hafta sonu sağanak etkisini artıracak

Meteoroloji'nin yayınladığı hava durumu tahmin haritasına göre hafta sonuyla birlikte yurdun kuzeybatısında yağışlar etkisini artıracak, sıcaklıklarda 4-5 derece düşüş yaşanacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2021 10:38
Abone OlGoogle News

Havalar mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor. Yağışlar yer yer etkisini artırırken, hafta sonu yurdun kuzeybatısında artan yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da düşecek. İstanbul’da 18 derece dolaylarında olan sıcaklıklar hafta sonu 13 dereceye inecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu; Marmara’nın güneyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Sakarya, İzmir, Manisa, Amasya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!