BIST10.275,75%0.46
USD39.8765%0,13
EURO47,0177 %0.41
ALTIN4.274,48 %0.35

Güler yaralanan işçilere moral oldu!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Beylikbağı Mahallesi Sarı Cami inşaatında meydana gelen elim kaza ile ilgili incelemelerde bulunarak yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021 10:01
Abone OlGoogle News
Beylikbağı Mahallesinde yapımı devam eden Sarı Cami inşaatında kubbenin kalıplarının çakılması sırasında kubbenin aniden çökmesi sonucunda meydana gelen kaza ile ilgili olarak inşaat alanına giden ve yetkililerden bilgi alan Kaymakam Güler akabinde yaralıların bulunduğu hastanelere giderek yaralı işçilerin sağlık durumları hakkında ilgililerden bilgi aldı.
DEVLET SEFERBER OLDU
Kazada yaralanan işçilere geçmiş olsun temennilerini ileten Kaymakam Güler; “Yaralanan işçilerimiz için Devletimizin bütün imkânları seferber edilmek suretiyle tedavi ve takipleri sağlık kuruluşlarımızda devam etmektedir. Ciddi bir kazada yaralanan ve tedavileri Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Medar Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanelerinde devam eden vatandaşlarımızın durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmamakta çok şükür. Bu boyutta bir kazada can kaybımızın olmaması sevindirici, yaralanan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını nasip etsin. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!