Güler ihtiyaç sahibi ailelerin yanında!
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri pandemi kurallarına riayet ederek evlerinde ziyaret etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022 10:09

AİLELERİN ZOR GÜNLERİNDE YANLARINDA
Daha sonra Kaymakam Güler, Tatlıkuyu Mahallesinde ikamet eden E.Akın ile Arapçeşme Mahallesinde ikamet eden A.Dişikara ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde Kaymakam Güler “Sosyal Devlet olmanın ilkesi gereği Devlet olarak zorda kalan ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılamamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Devletimiz, muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın her zaman yanında olmuş ve bundan böyle de olmaya devam edecektir.” dedi.
Ziyaret sırasında ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulunup ailelerin küçük çocukları ile ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler, çocukları kitap ve çeşitli hediyelerle sevindirdi.
Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.
0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!
İlk yorum yazan siz olun!