BIST9.777,46%-0,5
USD34.1698%0.04
EURO38,1584%-0.2
ALTIN2.920,22%-0.4

Gazetemiz yazdı, Söğüt açıkladı

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024 12:05
Abone OlGoogle News

17 yıldır Tütünçiftlik Sahili’nde batık halde karaya oturmuş durumdaki 3 gemi ile ilgili müjdeli haber Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ten geldi. Zaman zaman Liman Başkanlığı’nın tepkisine, Büyükşehir Belediyesi’nin çevreyi kirlettiği gerekçesiyle cezasına maruz kalan gemiler, icra hakimi tarafından bağlanma kararı verildiği için sahile demirli olarak duruyor, yerinden kımıldatılamıyordu.

*BAŞKAN SÖĞÜT’ÜN GİRİŞİMLERİ*
Tütünçiftlik sahilinde kötü görüntüye de sebebiyet veren gemilerin kaldırılması için Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün Liman Başkanlığı ve ilgili kurumlar ile yaptığı girişimler sonuç verdi. Bilirkişi raporlarında da gemilerin hareket edemeyeceği, geminin can, mal ve çevre riski oluşturduğu, mevcut durumları ile kullanılamaz olduklarının belirtilmesi sonrasında mahkeme kararı ile Körfez İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

*AÇIK ARTTIRMA İLE SATILACAK*
Elektronik ortamda gerçekleştirilecek açık artırmanın 1. Arttırma 29 Temmuz’da saat 14.22’de başlayacak ve 5 Ağustos’ta tamamlanacak. Satışlarla ilgili 2. Arttırma ise 29 Ağustos’ta saat 14:22’de başlayacak ve 5 Eylül’de saat 14.22 itibariyle tamamlanacak. Birinci ve ikinci arttırma belirtilen gün ve saatler aralığında açık artırma suretiyle Elektronik Satış Potalında (esatis.uyap.gov.tr) yapılacak.

Ömür Kavran
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar