Fethiye Caddesi için buluştular
Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ekipleriyle beraber Fethiye Caddesi için bir araya geldi
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020 17:26

TEKNİK ÇALIŞMA
Hürriyet, projenin detaylarını Büyükakın ve Büyükşehirin teknik ekibine iletti. Toplantıda, başta İSU olmak üzere bölgenin alt yapısı konuşulurken, yapılacak çalışmada alt yapı çalışması yapılıp yapılmayacağının teknik çalışmaların ardından belirleneceği ifade edildi.
BİR GÖRÜŞME DAHA
Görüşmede diğer yandan, Fethiye Caddesi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yürüyüş Yolu projesine entegre edilip edilemeyeceği de görüşüldü. İki tarafın teknik ekibinin bir ay sonra yeninde bir araya geleceği ve alt yapı kararının alınacağı ifade edildi.
0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!
İlk yorum yazan siz olun!