BIST9.978,92 %0.01
USD35.5924%0,41
EURO36,7687 %0.99
ALTIN3.098,98 %0.56

Emirşah Torun devam edecek mi?

Hürriyet, Emirşah Torun’u defterden silmiş, “2025 yılı başı itibariyle Torun İzmit Belediyesi’nden emekli olacak” demişti. Herhalde Başkan Hürriyet, Torun ile çalışmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2025 11:39
Abone OlGoogle News

İzmit Belediyesi’nde Başkan Hürriyet’in A takımı içinde yer alan isimlerden biri de Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’dur. Torun, 31 Mart seçimlerinde Körfez’den Başkanlık için aday adayı olmuş, bu durum Başkan Hürriyet’i kızdırmıştı. Başkan Hürriyet kendisinden habersiz aday adayı olduğu için Emirşah Torun’u defterden silmiş, “2025 yılı başı itibariyle Torun İzmit Belediyesi’nden emekli olacak” demişti.

Ancak herhalde sonradan işler değişti. Emirşah Torun hala Başkan Yardımcısı ve maaş alıyormuş. Torun’un aynı zamanda oğlu ile birlikte müteahhitlik yaptığı da biliniyor. Herhalde Başkan Hürriyet, Torun ile çalışmaya devam edecek.

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar