BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Dilovası faciasındaki acılı aileler Büyükşehir binasında toplanacak!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir parfüm atölyesinde meydana gelen yangın, aralarında sigortasız ve 18 yaşından küçük çalışanların da bulunduğu 7 işçinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmıştı. Olayda yaşamını yitiren işçilerin yakınları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2026 00:11
Abone OlGoogle News

Dilovası’nda bir binada ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirtilen parfüm dolum atölyesinde yaşanan patlama ve sonrasında çıkan yangın, geride derin bir acı bıraktı. İş cinayeti olarak değerlendirilen faciada hayatını kaybedenlerin aileleri, sorumluların ortaya çıkarılması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için mücadelelerini sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDE BULUŞMA
Yangında yaşamını yitirenlerin yakınları, olayda ihmali bulunduğu öne sürülen belediye birimleri ile kamu görevlilerinin de soruşturmaya dahil edilmesi talebiyle 30 Ocak Cuma günü saat 15.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelecek. Aileler, sorumlular hesap verene kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar