BIST10.616,09%0.00
USD40.443%0,07
EURO47,5020 %-0.0
ALTIN4.463,20 %0.11

Devlette bir şey yok dendi, özelde çatlak çıktı!

İddiaya göre bir anne 2 yaşındaki çocuğunu ağrılar nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü ancak doktor ilgisiz davrandı ve sorun olmadığını ifade etti. Ardından özel bir hastaneye başvuran anne, çocuğun omuzunda çatlak olduğunu öğrendi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 10:52
Abone OlGoogle News

Karamürsel’de bir annenin iddiasına göre; 22 Ağustos 2024 tarihinde 2 yaşındaki çocuğunun sağ kol ağrısı şikayetiyle anne, Karamürsel Devlet Hastanesine başvurdu. Doktor çocuğu muayene ederken anne, çocuğun sağ kolunu hiç hareket ettiremediğini belirtti. Ancak doktor, çocuğun muayene sırasında ağlamadığını belirterek anneye abarttığını söyledi ve herhangi bir tedavi önermedi. 
BAŞKA HASTANEDE ÇATLAK TESPİT EDİLDİ
Çocuğun ağrıları geçmeyince, anne çocuğunu akşam saatlerinde özel bir hastaneye götürdü. Burada yapılan detaylı incelemelerde çocuğun sağ omuz köprücük kemiğinde çatlak tespit edildi. Karamürsel Devlet Hastanesindeki doktorun tedavi sürecindeki ilgisizliği, çocuğun ağrılarının yeterince dikkate alınmadığını ortaya koydu. Şikayetvar.com sitesinde konuya dair açıklamalar yapan anne, yaşadığı olumsuz deneyim nedeniyle şikayetçi olacağını belirtti.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!