Darıca’da Müdürlerle tedbir toplantısı!
Darıca’da Korona Virüs tedbir toplantıları Okul Müdürleriyle devam etti. Korona Virüs’e karşı alınacak önlemleri ciddi bir şekilde artıran Darıca’da Kaymakam Yüksel Kara Başkanlığında, Okul Müdürlerinin katılımıyla geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020 09:53


İŞTE ALINAN KARARLAR
Darıca’da okul müdürlerimizle salgınla mücadelede daha etkin olmaları konusunda toplantıda alınan kararlar şu şekilde açıklandı:
1-Okullarda pandemi kurallarının eksiksiz uygulanması
2-Filyasyon denetimlerinde görev alma noktasında isteksiz davranan ve karşı çıkanlara müsamaha gösterilmeyeceği
3-Uzaktan veli toplantılarında kovid tedbirlerinin velilere hatırlatılması.
4-Kovid-19 salgının ilçemizdeki en büyük bulaş nedeninin ev ortamı olduğu bunun da sebeblerinin; hemşerilik, akrabalık, arkadaşlık ilişkilerine bağlı yemekli ev davetleri ile kadınların altın günü gibi ev ortamında buluşmalardan kaynaklandığı ,Uzaktan Veli (Zoom üzerinden)toplantılarında velilere bu hususlara dikkat etmeleri konusunda uyarmalarını okul müdürlerinden istendi. Müdürlerin görüş ve önerilerini dinleyen Kaymakam Yüksel Kara , toplantıya katılan tüm okul müdürlerine teşekkür etti.
0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!
İlk yorum yazan siz olun!