BIST10.616,18%2.41
USD40.4169%0,07
EURO47,2906 %0.07
ALTIN4.413,82 %0.05

Daha sert önlemler alınabilir!

Bilim Kurulu üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, alınan önlemlere rağmen virüs kontrol altına alınmazsa önlemlerin arttırılacağını söyledi

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020 09:51
Abone OlGoogle News
Haber Global'e konuşan Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Mert Kayıpmaz koronavirüsün bulaşma hızının arttığını söyledi. Kayıpmaz şunları aktardı: "Almış olunan tedbirlere bireysel olarak destek vermemiz gerekir. İnsanlar işe gidip gelme durumunda olabilir ama bireysel önlemlere uymak gerekir. Temizlik kurallarına dikkat etmek gerekir.

RAKAMLAR ARTIYOR
Evlerde toplanmamak gerekir. İki üç aile evlerde toplandıktan sonra yasakların hiçbir anlamı kalmaz. Alınan yasaklara uyduktan sonra da virüs kontrol altına alınamazsa yeni daha sert önlemler alınabilir. Rakamlar gittikçe artıyor. Bu sayıların artması da sağlık sektörü ve çalışanlarımızdaki baskıyı arttırıyor. Durum çok ciddi. Hastalık artık kapımızda, evimizin içinde. Virüsün bulaşma hızı arttı. Eskiden 15 dakikada bulaşma söz konusuyken, şimdi belki 3-5 dakikalara inmiş durumda. Maskesiz, mesafesiz olmanız durumunda virüsü çok çabuk kapabiliyorsunuz.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!