BIST9.777,46%-0,5
USD34.1698%0.04
EURO38,1584%-0.2
ALTIN2.920,22%-0.4

Burada neden tuvalet yok?

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024 11:42
Abone OlGoogle News

İzmit’te sürücü adaylarının direksiyon sınavları için yaklaşık 20 gün önce Kavanium Sitesi tarafındaki yeni stat yoluna taşınan sınav güzergahı vatandaşı mağdur etti. Hafta sonu sınava girecek olan adaylar bölgede tuvalet ihtiyaçlarını giderecek ve yemek yiyecek bir yer olmadığı için belediyelerden seyyar tuvalet ve oturmak için bank istiyor.

Ehliyet almak isteyen İzmit’teki sürücü adaylarının direksiyon sınavındaki mevcut sınav güzergahlarının değiştirilmesi mağduriyete sebep oldu. Adaylar, Yuvam Akarca’nın yakınlarında bulunan Sabancı Anadolu Teknik Lisesi’nden Yahyakaptan’a devamında Brisa’ya gittikten sonra Alikahya’nın içinden tekrar geri dönüp direksiyon sınavını tamamlıyordu. Milli Eğitim tarafından yaklaşık 20 gün evvel yapılan değişiklikle İzmit Kavanium Sitesi’nin bulunduğu bölgede yapılan stat yolu, yeni sınav güzergahı olarak belirlendi.

ADAYLARIN SINAV STRESİ İKİYE KATLANDI

Yeni güzergahta tuvalet, yemek ve su içmek gibi temel ihtiyaçlarını giderebilecekleri hiçbir yerin olmaması sınav heyecanı yaşayan adayların stresini ikiye katladı. Haftasonu yapılacak olan direksiyon sınavı öncesi İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne seslenen adaylar, sınav günlerinde oturabilecekleri bir bank, seyyar tuvalet ve yeme içme temini için yardım çağrısında bulundu.

Barış Dursun
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar