Bu çocuklar harika
Kocaelispor U-14 takımı, Gelişim Ligi Play-Off eleme maçında Trabzonspor’u Sinop’ta oynanan maçta penaltı atışlarında 4-2 yendi, ismini Türkiye finallerine yazdırdı. Yeşil-siyahlı ekip, grubunu şampiyon bitiren Trabzonspor’u yenmesi çok büyük başarıydı.

TRABZONSPOR İLE PLAY-OFF ELEME MAÇINDA KARŞILAŞTI
Gelişim U-14 Ligi’nde grubunu Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sırada bitiren Kocaelispor, Play-Off ön eleme turunda Eyüpspor ile karşılaştı. Tarafsız sahada oynanan maçı 2-1 kazanan Yeşil-Siyahlı ekip, son 16 takım arasına kalmıştı. Kocaelispor U14 takımı bu kez final grubuna kalmak için önünde Trabzonspor engeli vardı. Sinop’ta oynanan maça Kocaelispor U-14 hızlı başladı, 5.dakikada Kaya Ünlü’nün attığı golle 1-0 öne geçti. 11.dakikada Trabzonspor 1-1’lik eşitliği sağladı, devre de bu skorla bitti.
80+3’DE GOLÜ YEDİ
Serhat Sağat’ın çalıştırdığı Kocaelispor U-14 takımı, Trabzonspor karşısında 73.dakikada Yiğit Ali Özer’in attığı golle 2-1 öne geçti. 40’ar dakika oynanan maçta hakem karşılaşma 4 dakika uzatma gösterdi.80+3’de Trabzonspor bir kez daha eşitliği sağladı, normal süre 2-2 sona erdi. Maçta direk penaltı atışlarına geçildi. Kocaelispor 5 penaltı atışında Kaya Ünlü, Mustafa tuna, Arda ve Doruk Kıvanç’ın vuruşları golle sonuçlandı. Trabzonspor ise 4’e 2 attı. Kaleci uygar buğra Saroğlu iki penaltı kurtardı, maça damga vurdu. Maçı penaltılarda 4-2 harika çocuklar kazandı.
Hatice Hünerel