Beşiktaş maçının faturası netleşti
PFDK kararları açıklandı. Kocaelispor Kulübü’ne Beşiktaş ile oynanan kupa maçında yaşananlar nedeniyle para cezası verildi.

İNCELEME SÜRÜYOR
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan kupa mücadelesinin ardından Kocaelispor Kulübü ve teknik direktör Selçuk İnan PFDK’ya sevk edilmişti.
PFDK kararları açıklanırken yeşil-siyahlılara taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 220 Bin TL para cezası verildi. Ayrıca, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü hakkında tribünde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle incelemenin devamına karar verildi.
1 MAÇ VE PARA CEZASI
Mücadelede hakem Direnç Tonusluoğlu’na tepki gösteren Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan’a ise müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 80 Bin TL para cezası verildi. Maçta Beşiktaş taraftarlarının taşlığı nedeniyle İstanbul ekibine de 580 Bin TL para cezası verildi.
Haber Merkezi





