Reklam
BIST9.900,25%-0,7
USD34.1212%0.26
EURO38,1153%0.12
ALTIN2.875,03%1.62

Başiskele’de Bu Kış Üşüyen Çocuk Kalmayacak

Başiskele’de hiçbir çocuk soğuk kış günlerinde üşümesin diye kentte yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık mont dağıtımı yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023 09:48
Abone OlGoogle News

Başiskele’de hayırseverler ile yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü kuran Başiskele Belediyesi, yeni bir projeyle yine hayırlara vesile oluyor. İlçedeki hiçbir çocuğun soğuk kış günlerinde üşümemesi için yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına kışlık mont hediye eden Başiskele Belediyesi, çocukları hem soğuktan koruyor hem de gönülleri ısıtıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde yapılan yardım kampanyasında çocuklara kışlık mont dağıtıldı.

HAYIR ÇARŞISI YENİ YERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere ve bireyler arasında yardım köprüsü kuran Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı, yeni yerinde, Serdar Mahallesi Molla Hüsrev Caddesi Dumlupınar Caddesi’nde hizmet vermeye devam ediyor. Yardımsever ve duyarlı vatandaşların kullanılabilir temiz kıyafetleri, ayakkabıları, ev tekstili ürünleri, kullanılabilir mobilyaları ve beyaz eşyaları bir araya toplanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtımı gerçekleştiriliyor.

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULUYOR

Başiskele’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı kesimlerin yaşam kalitelerini arttırmak, sosyal dayanışmayı ön planda tutarak ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen Hayır Çarşısı hizmetiyle kentte gönül köprüleri kuruluyor. 

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü koordinesinde hizmetlerine devam eden Hayır Çarşısı’na yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri, 444 41 10 veya (0262) 310 12 00 numaralı telefonları arayarak ulaşabiliyor. Başvurular ilgili birimin saha tespit çalışmaları ile ilgili yardım komisyonuna havalesi yapılıyor ve komisyon kararınca vatandaşın ihtiyacı tamamlanana kadar yardımlaşma süreci devam ediyor. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar