"Bahri Bey bu zamana kadar neredeydi?"
Kocaelispor Basın Sözcüsü Kadir Genç, hafta içerisinde Kocaeli Stadyumu için isim önerisinde bulunan Bahri Yavuz için; Bu zamana kadar neredeydi?" dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2025 12:02

Kocaelispor'un eski başkanlarından Bahri Yavuz’un hafta içerisindeki Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nun adının Kocaelispor 1966 Stadyumu olmasına ilişkin önerisi için konuşan Kocaelispor Basın Sözcüsü Kadir Genç,"Bahri Bey bu zamana kadar neredeydi?
Bayram değil, seyran değil. Eniştem beni niye öptü? Niye bu zamana kadar herhangi bir önerisi olmadı da neden şimdi? Endüstriyel futbolda farklı doneler var. Kocaelispor'un önüne arkasına neyin geldiği önemli değil. Kocaelispor'un adı zaten bir markadır" dedi.
Umut Karagöz2 Yorumlar
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
- Whatsapp'ta Paylaş
- Yorum Bağlantısı Kopyala
- Şikayet Et
Doktor3 ay önceGercekten bu cumleyi neye dayanarak soylemis merak ediyorum Bahri yavuz varken siz nerdeydiniz ????- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
- Whatsapp'ta Paylaş
- Yorum Bağlantısı Kopyala
- Şikayet Et
Körfezli3 ay önceSen o adam sayesinde şu an bu koltukta oturuyorsun! Biz bu zihniyet yüzünden amatöre düştük, seneye tekrar küme düşeceğiz!