BIST9.877,59 %-0.3
USD36.2367%0,27
EURO38,0183 %0.36
ALTIN3.360,84 %-1.1

Av tüfeğiyle annesini öldürdü!

Kaynarca’da 30 yaşındaki Kadir Taşkın, tartıştığı annesini av tüfeğiyle öldürdü. Gözaltına alınan oğlu, annesini işsizlik ve evlilik tartışmaları nedeniyle öldürdüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2025 09:23
Abone OlGoogle News

Edinilen bilgiye göre Kaynarca Sarıbeyli’de yaşayan 30 yaşındaki Kadir Taşkın, işsizlik ve evlilik konusunda annesi Behiye Taşkın ile tartışmaya başladı. Tartışmada oğlu, 62 yaşındaki Behiye Taşkın’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından Jandarmayı arayan Kadir Taşkın, kaybolduğunu ve kendilerini bulmalarını istedi.

Jandarmaya annesini öldürdüğünü açıklayan Taşkın’ın itirafının ardından bölgeye Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan Kadir Taşkın, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar