Aras Kargo'dan büyük rezalet
Vatandaşı mağdur etme huyuyla bilinen Aras Kargo’nun İzmit Anıtpark şubesi hakkında gazetemize bir şikayet daha geldi

Ülkemizde sorunlu ve memnun kalınmayan kargoların başında gelen Aras Kargo’nun İzmit Anıtpark şubesi bir mağduriyete daha imza attı. Gazetemize ulaşan bir vatandaşımız, Aras Kargo’nun ürününü kapıya getirdiğini iddia ettiğini fakat kendisinin evde olduğunu ve herhangi bir kargo gelmediğini belirtti.
“ÜRÜNÜ ŞUBEDEN ALDIM”
Mağdur vatandaş, “Aras Kargo çalışanları ürünün kapıya geldiğini fakat bana ulaşamadıkları için şubeye gittiğini belirttiler. Ben tüm gün evdeydim ve herhangi bir kargo gelmedi. Konuyla ilgili şubeyi aradığımda ise Anıtpark’a giderek ürünü benim almam gerektiğini aksi durumda iade edileceğini söylediler. Ben de ürünü şubeye giderek almak zorunda kaldım.” dedi.
Aras Kargo’nun buna benzer olaylarının daha önce de yaşadığı bilinirken, konuyla ilgili herhangi bir düzenleme yapılmaması, vatandaşları adeta canından bezdirdi. Vatandaşlar, Aras Kargo’nun üst yetkililerinin bu tarz mağduriyet oluşturan durumları yakından inlemelerini ve gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.
Haber Merkezi