14 Ağustos 2026 12:56
Gökhan Ercan’dan kızına duygusal mesaj
İzmit Belediyesi operasyonu kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanarak Silivri’de cezaevine gönderilen CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, kızının doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.
23 Temmuz’dan bu yana Silivri’de tutuklu bulunan Ercan, kızı Ada’nın doğum gününü cezaevinden kutladı. Ercan’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kızına duyduğu özlem ve sevgiyi dile getirdi.
Ercan, paylaşımında kızına “Canımın içi, ilk göz ağrımız Ada” diye seslenerek, “Doğum günün kutlu olsun güzel kızım. O güzel gülümsemen hiç eksik olmasın, gözlerindeki ışık hep parlasın” ifadelerini kullandı.
Ercan şu ifadelere yer verdi:
“Canımın içi, ilk göz ağrımız Ada,
Doğum günün kutlu olsun güzel kızım.
O güzel gülümsemen hiç eksik olmasın, gözlerindeki ışık hep parlasın.
Bu zor günler geride kaldığında, birlikte daha çok gülecek, en güzel anları biriktirecek ve en güzel fotoğrafları birlikte çektireceğiz.
Seninle gurur duyuyorum, seni özlüyorum ve seni çok seviyorum.
İyi ki doğdun Ada.
Baban,
Gökhan Ercan”