Alkol köşesi gibi kullanıyorlar!
Körfez Yarımca sahili olarak bilinen, vapur iskelesinin olduğu alan tam anlamıyla mezbelelik görüntüsü içinde.

Vatandaşların yürüyüş yolu olarak kullandığı, Körfez Belediyesi'nin de Genç Nazende tesisleri ve Millet Bahçesi'nin yer aldığı alanda, sahile alkol için gelenlerin geride bıraktıkları şişeler ve çöpler tam bir rezil görünüm teşkil ediyor.
Özellikle gençlerin tercih ettiği Genç Nazende ve ailelerin yürüyüş yaptıkları park alanı girişinde yer alan bu manzaraya vatandaşlar büyük tepki gösteriyorlar.
Vapur iskelesi sınırları içinde kalan yeşillik alanda ve sahilde her gün bu manzara yaşanırken; geride kalan çöplerde alınmadığı için çirkin manzara devam ediyor. Vatandaşlar alınacak önlemlerle, bu alanın alkol köşesi olmaktan kurtarılmasını ve temizlenmesini istiyorlar.
Haber Merkezi