BIST9.317,24 %-0.8
USD38.1882%0,47
EURO43,8620 %0.81
ALTIN4.141,80 %1.59

3 hastane dolaştı ama kurtarılamadı!

Körfez 95 Evler Fatih Mahallesi'nde oturan 40 yaşındaki Sinan Yılmaz geçirdiği beyin kanaması sonucu 3 hastane dolaştırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2025 18:09
Abone OlGoogle News

Alınan bilgi ve iddialara göre, Sinan Yılmaz evindeyken aniden rahatsızlandı. Çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla önce özel bir hastaneye kaldırılan Sinan Yılmaz'a, uzman personel olmadığı için tedavi uygulanamadı ve Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nakledildi. Burada da ilk etapta kalp krizi geçirdiği söylenerek anjiyo yapılan Sinan Yılmaz, yoğun bakım yetersiz olduğu için İstanbul Göztepe Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede Sinan Yılmaz'ın kalp krizi değil beyin kanaması geçirdiği belirlendi ve yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda 5 gün  kaldıktan sonra tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Sinan Yılmaz vefat etti.

Sinan Yılmaz, Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde Muhammediye Camii'nde yarın kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Körfez Mezarlığı'nda toprağı verilecek.

Hayatını kaybeden Sinan Yılmaz'ın bir fabrikada işçi olarak çalıştığı, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar