BIST9.203,37 %1.11
USD39.6722%0,12
EURO45,7726 %0.38
ALTIN4.297,26 %0.14

2025 hac kayıt tarihleri belli oldu...

Hac kuralarını yakından takip eden vatandaşlara sevindiren haber Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan geldi. Erbaş, 2025 Hac organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerine ilişkin, "Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 5 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabilecekler" açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2024 11:12
Abone OlGoogle News

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2025 Hac organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin tarihini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbaş şu ifadeleri kullandı:

"Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 yılı Hac Organizasyonumuz kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 5 Ağustos’ta başlıyor. Bu mübarek yolculuğa çıkmaya niyet eden tüm vatandaşlarımız ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 5 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabilecekler."

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar