18 Ağustos 2026 14:15
YENİ Parti tabelayı astı! Son rötuşlar yapılıyor
YENİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı’nın kullanacağı yeni hizmet binasına parti tabelaları asıldı. Binada hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor.
Daha önce Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KESOB) kullandığı Birlik İşhanı’nda bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında dış cepheye YENİ Parti’ye ait tabela yerleştirildi. YENİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı’nın isimlerinin yer aldığı tabelalar dış cephedeki yerini aldı. Tabelaların asılmasıyla birlikte binanın YENİ Parti’nin yeni merkezi olarak kullanılacağı netleşti.
HAFTA SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
YENİ Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, yeni hizmet binasındaki hazırlıkların sürdüğünü belirterek bu hafta sonuna kadar taşınma işlemlerini tamamlamayı planladıklarını söyledi. Arcan, “İnşallah bu hafta sonuna kadar yerleşmiş oluruz ve hizmet etmeye başlayacağız. Mobilyalarımızı sipariş ettik, hafta sonuna kadar tamamlanacak.” dedi. YENİ Parti İzmit İlçe Başkanı Merih Kuruçelik’in de görev yapacağı yeni hizmet binası, Kocaeli ve İzmit örgütünün çalışmalarını yürüteceği merkez olacak.