07 Eylül 2026 11:13
Vali Aktaş, Ulugazi İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde İzmit Ulugazi İlkokulu’nu ziyaret ederek uyum haftası kapsamında okula başlayan öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.
2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okul ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit Ulugazi İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Süleyman Beyazyüz tarafından karşılanan Vali Aktaş, okulun genel durumu ve yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları hakkında bilgi aldı.
Uyum haftası programı kapsamında 7 Eylül itibarıyla okula başlayan okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ile aileleriyle görüşen Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle yakından ilgilendi. Minik öğrencilere başarı dileklerini ileten Aktaş, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Okulda incelemelerde de bulunan Vali Aktaş, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede 2026-2027 eğitim-öğretim yılına ilişkin hazırlıklar değerlendirilirken, eğitim sürecine yönelik karşılıklı istişarelerde bulunuldu.