26 Ağustos 2026 09:52
Taraftarımıza layık olmaya çalışacağız
Amedspor karşısındaki performansı ile çok beğenilen savunma oyuncusu Emir Ortakaya taraftara layık olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.
REKABET OYUNCUYU DİRİ TUTAR
Antrenman öncesinde soruları yanıtlayan ve sözlerine Amed galibiyeti ile başlayan Emir Ortakaya şu ifadelere yer verdi: Öncelikle 3 puanı kazandığımız için çok mutluyuz. İlk haftadaki yenilgiyi telafi etmek istiyorduk. Hafta içi çok çalıştık ve çalıştıklarımızı sahaya en güzel şekilde yansıttığımızı düşünüyorum. Taraftarımızı evine mutlu gönderdiğimiz için çok mutluyuz. Rekabet her zaman oyuncuları diri tutar. Takımımızdaki tüm oyuncular çok değerli.
KONYA’DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Sonuna kadar çalışacağız, birileri oynayacak, birileri bekleyecek. Biz de elimizden gelen çalışmaları yapıp taraftarımıza layık olmaya çalışacağız. Amed maçında düştüğüm an devam edeceğimi biliyordum. Sağlık ekibimiz geldiğinde kaşımda bir açılma vardı. Tedavim yapıldı ve ben de maça devam ettim. Konya maçı her maç olduğu gibi önemli. Çalışmalarımızı 3 puan için yapıyoruz. Umarım bunu başarırız.