03 Ağustos 2026 13:39
Sefa Sirmen, Yeni Parti'ye bağış yaptı!
Kocaeli siyasetinin efsane isimlerinden Sefa Sirmen, Yeni Parti’ye bağış yaptı.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in, "Yeni partiyi millet kurdu, millet büyütecek ve yeni partiyi millet iktidara taşıyacak" sözleriyle yaptığı bağış çağrısı, Türkiye genelinde karşılık bulmaya devam ediyor. Çağrının ardından kısa sürede yapılan yüksek tutarlı bağışlar yapıldı.
Bağış kampanyasına destek veren isimler arasında Kocaeli siyasetinin deneyimli isimlerinden, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen de yer aldı. Edinilen bilgilere göre efsane başkan Sirmen, Yeni Parti'ye 10 bin TL bağışta bulundu.
21 Şubat’ta Real AVM Otoparkı’nda düzenlenen mitingde Özgür Özel ile bizzat bir araya gelen Sefa Sirmen'in de bağış kampanyasına destek vermesi, kentte dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.
Öte yandan Yeni Parti'nin Kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko da parti yönetiminin aldığı ortak karar doğrultusunda bir maaşlarını partiye bağışlamıştı. Özgür Özel'in çağrısıyla başlatılan bağış kampanyasının, Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Kocaeli'de de yoğun ilgi gördüğü belirtiliyor.