28 Temmuz 2026 08:56
Petkovic ve Susoho için sakatlık açıklaması!
Kocaelispor'da genç orta saha oyuncusu Susoho ve Hırvat santrafor Petkovic sakatlandı. Kulüp, konuyla ilgili bilgilendirme yaptı. Susoho'nun en az 1 ay, Petkovic'in ise en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
AÇIKLAMA
Kocaelispor Takımımızın 24.07.2026 tarihinde oynadığı hazırlık maçında sol kasığında hissettiği ağrı nedeniyle oyundan alınan futbolcumuz Mahamadou Sussoho’nun yapılan klinik değerlendirmesi ve MR görüntülemesi sonucunda, sol kasık kas grubunda grade 2 kas yaralanması tespit edilmiştir.
Aynı hazırlık maçının ardından sağ üst ön adale grubunda ağrı hisseden futbolcumuz Bruno Petković’in yapılan klinik değerlendirmesi ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst ön adalesinde zorlanmaya bağlı ödem tespit edilmiştir.
Oyuncularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.