17 Haziran 2026 16:27
Ova Kasap şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi
Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde yaklaşık iki aydır esen Altın Kiraz rüzgarı, Ova Kasap’ın şampiyonluğuyla noktalanmıştı.
FERAH RESTORAN’DA
Turnuvanın en büyüğü olan bordo beyazlı ekip, bu büyük zaferi saha dışına taşıyarak anlamlı bir kutlama gecesine imza attı. Şampiyon Ova Kasap, büyük zaferi Kartepe’nin eşsiz doğasında, gurme lezzetleriyle tanınan Kartepe Ferah Restoran’da çıkardı. İşletmeciliğini Hasan Akgül’ün yaptığı Kartepe Ferah Restoran’da gerçekleştirilen kutlama yemeğine, Ova Kasap’ın takım sahibi Durmuş Ali Eker, futbolcular ve zaferin gizli kahramanları aileler tam kadro katıldı.
AİLE KENETLENMESİ İLE GELEN BAŞARI
Son derece samimi bir ortamda geçen buluşmada turnuva boyunca çekilen omuz omuza mücadelelerin yorgunluğu Kartepe’nin temiz havasında atıldı. Gecede kısa bir teşekkür konuşması yapan Ova Kasap Başkanı Durmuş Ali Eker, kazanılan başarının bir aile kenetlenmesiyle geldiğini vurguladı. Başkan Eker, “Saha içinde terinin son damlasına kadar savaşan futbolcu kardeşlerimi, hep destekleyen ailelerimizi ve bu organizasyonda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.