17 Temmuz 2026 09:27
Nebil Uzun sezonu kapadı
Kocaelispor'un eski başkanlarından ve Kocaeli amatör futbolunun önemli isimlerinden Nebil Uzun oynanan yarı final karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirdi.
KOLUNDA KIRIK OLUŞTU
Mücadele sırasında yaşanan pozisyonda dirseği ve kolunda kırık oluşan Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam oynadığımız yarı final maçında şanssızlık yaşadım. Dirsek ve kolda oluşan kırık ile yaz sezonunu maalesef kapadım." ifadelerini kullandı.
Uzun'un yaşadığı sakatlık nedeniyle yaz dönemi boyunca sahalardan uzak kalacak. Kocaelispor'un eski başkanlığı görevini üstlenen ve uzun yıllar Kocaeli Güneşspor'da yaptığı çalışmalarla amatör futbola önemli katkılar sağlayan Nebil Uzun'un en kısa sürede sağlığına kavuşması temenni ediliyor.
Spor camiası, Nebil Uzun'a geçmiş olsun mesajları gönderirken, deneyimli spor adamı kendisine geçmiş olsun dileklerini gönderenlere teşekkür etti.