10 Eylül 2026 11:20
Mandacı, “yeni yüz, yeni umut” diyerek yola çıktı!
Yeni Parti İzmit İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan ve ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdüren Caner Mandacı gazetemiz MAVİ Kocaeli’yi ziyaret etti. Caner Mandacı, “Yeni bir partide yeni bir yüzle, yeni bir söz söyleyecek ekiple ve yeni bir umutla yola çıkıyorum” dedi.
Yeni Parti İzmit İlçe Başkanlığı için kurucu ilçe başkanı Merih Kuruçelik’in karşısına aday olarak çıkan Caner Mandacı seçim çalışması çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Belirli programla çalışan Mandacı gazetemize yaptığı ziyarette, seçim çalışmaları, seçildiği takdirde yapacaklarını ve partisinin hedeflerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
“BÜYÜK SORUMLULUK ALACAĞIZ”
Mandacı, “Gökhan Ercan’ın başkanlığında iyi bir ekip ruhuyla, 4 adaylı ön seçim, yerel seçim süreci, parti için Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, yaşanan hukuksuzluk dönemi gibi çok hareketli bir dönem yaşadım. Büyük tecrübeler edindim ve ekibimle birlikte Yeni Parti’nin iktidar yürüyüşüne katkı sağlamak adına ilçe başkanı adayı oldum. Seçildiğim takdirde bir genel seçim, bir yerel seçim sürecinin sorumluluğuyla görev yapacağım. Bu durumda çok büyük bir görev ve sorumluluk bizi bekliyor” dedi.
“İYİ BİR EKİP OLUŞTURDUK”
Adaylık süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Mandacı, “Tüm parti büyüklerimle, il başkanım Erdem Arcan, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Lütfü Obuz ile görüştüm. Eşim ve ailemden destek alıp yola çıktım. Gençlerle, kadınlarla, tecrübeli partililerle birlikte iyi bir ekip oluşturduk. Başarılı olmak gibi bir zorunluluğumuz var. Partimizi iktidar olması için çok ama çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.
“SEÇİME HAZIR OLMALIYIZ”
Caner Mandacı, “Üyelerimizin tercihiyle seçildiğimiz takdirde ilk olarak mahalle temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Daha sonra sandık sorumlularımızı görevlendireceğiz. Gerekli eğitim çalışmalarını yapacağız. İster erken ister zamanında yapılacak seçime hazır olmak zorundayız” dedi.
“ZOR GÖREVİ BAŞARACAĞIZ”
Mandacı, “Kurucu ilçe başkanlığını istiyordum. Birlikte görev yaptığım ve o zaman tutuklu bulunan Gökhan Ercan’ın gönderdiği mektup sonrasında geri çekildim ve 36 yaşında birisi olarak, yeni bir yüz ve genç biri olarak aday oluyorum. Zor bir görev bizi bekliyor. Ekibimle birlikte bu zorluğu başarıp partimizin iktidar olması için gereğini yapacağı” ifadesini paylaştı.