19 Ekim 2026 11:44
Kandıra-İzmit yolunda güzergah değişti!
Kocaeli Valiliği, yoğun yağış nedeniyle Kandıra–İzmit Karayolu’nda meydana gelen toprak kayması ve yolun ulaşıma kapanmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Valiliğin açıklamasına göre, 15 Ekim 2026 tarihinde saat 02.30 sıralarında, Kandıra–İzmit Karayolu’nun Kandıra istikametindeki 19. kilometresinde toprak kayması meydana geldi. Olay nedeniyle yol tamamen ulaşıma kapandı.
ALTERNATİF GÜZERGAH
Yaşanan olağanüstü durum ve zorunlu ulaşım ihtiyacı nedeniyle, yolun bakım ve onarım çalışmaları tamamlanana kadar Kocaeli Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü içerisinden geçen mevcut yolun tek şerit olarak Kandıra–Kocaeli istikametinde ulaşıma açıldığı bildirildi.
Karayolları 14. Şube Şefliği tarafından kampüs içerisindeki güzergahta trafik işaretlemelerinin yapılacağı belirtilirken, sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları yönünde uyarıda bulunuldu.