31 Ağustos 2026 17:32
İzmit'te korkutan görüntüler! Vatandaş isyan etti
İzmit’in Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi’nde yaşayan bir vatandaş, apartmanlarının istinat duvarında bulunan taş ve kayaların tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.
100. Yıl Apartmanı’nda ikamet ettiğini belirten vatandaş, söz konusu taşlarla ilgili daha önce belediyeye başvuruda bulunduklarını ancak uzun süredir herhangi bir çözüm sağlanamadığını öne sürdü.
"ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURUYOR"
Vatandaş, başvurularının bulunduğunu ifade ederek sorumluluk konusunda Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi arasında kaldıklarını iddia etti. Özellikle bölgede çocukların oynadığını belirten vatandaş, istinat duvarındaki taş ve kayaların olası bir kazaya yol açmasından endişe duyduklarını dile getirdi.
Yetkililere çağrıda bulunan vatandaş, tehlike oluşturduğunu belirttiği alanın incelenerek gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını istedi.