22 Ekim 2026 17:30
Gölcükspor U-19 formunu buldu
U-19 Akademi Ligi’nde oynanan kent derbisi, müthiş bir geri dönüşe sahne oldu. Gölcükspor, 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi Gökhan Arslanalp’in 4 golü ile 4-2 kazandı.
İLK YARI KARAMÜRSEL
Sezonu istediği gibi açamayan ve ilk maçında İstanbul Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Gölcükspor U-19 takımı ikinci maçında evinde Çamlıca’ya çok talihsiz bir golle 1-0 yenilmişti. Emre Denizli’nin öğrencileri sonraki süreçte iyi mücadelesini skora da yansıtmaya başladı ve üçüncü maçında kentlisi Darıca Gençlerbirliği’ni deplasmanda 4-2, geçtiğimiz hafta Hisareyn’i yine deplasman olarak görülen maçta 3-2 mağlup etti.
METİN UZUNER’DE OYNANDI
Kırmızı siyahlılar sezonun beşinci maçında yine kentlisi Karamürselspor ile karşılaştı. Gölcük Metin Uzuner Stadı’ndaki Karamürselspor ile Gölcükspor, U-19 Gelişim Ligi maçında, Karamürselspor devrei 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Gölcükspor, 68’de Gökhan Arslanalp’in attığı golle farkı bire indirdi.
ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET
Aynı futbolcu maçın son 20 dakikasına damga vurdu ve 3 gol daha atıp takımının mücadeleyi 4-2 kazanmasını sağladı. Takım arkadaşları Gökhan havaya atarken üst üste üçüncü maçını kazanan Gölcükspor puanını 10’a çıkardı, Karamürselspor ise 4 puanda kaldı. Gölcükspor bir sonraki maçını deplasmanda İstanbul Gençlerbirliği ile oynayacak Karamürsel ise kentlisi Darıca 1934 Gençlerbirliği’ni konuk edecek.