30 Haziran 2026 14:00
Duayen spor insanı Suat Okan’ın en mutlu günü
İlimiz spor camiasının çok yakından tanıdığı Baçhisarspor ve Devlet Malzeme Ofisi takımı Malofisspor’da yıllarca teknik adamlık yapan, amatör olarak da birçok takımda futbol oynayan Suat Okan, Kocaeli olgunlar Futbol Turnuvası’nın finalini izledi.
ŞÖHRETLERİN FİNALİNİ İZLEDİ
83 yaşında olan Suat Okan’ın iki futbolcu çocukları Aykut Okan ile Turgut Okan da, bu turnuvada tecrübeli olgunlarda forma giydiler. Suat Okan, çocukları finalde olmamasına rağmen tribündeki yerini aldı, maçları takip etti.
Yanın da iki oğlu Aykut Okan ve Turgut Okan ile kızı Esra Okan da vardı. Finali izlemeye gelen spor insanları tribünde Suat Okan’ı görünce çok sevindiler.
Suat Okan’ın elini öpüp, sohbet etme imkanı buldular. Duayen spor insanı belki de hayatının en mutlu gününü yaşadı. Çocuklarıyla birlikte final maçların takip etti, eski öğrencilerini görme fırsatını buldu.