30 Haziran 2026 09:07
Bir belediye başkanı daha tutuklandı!
Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in de bulunduğu 12 kişi tutuklandı.
Seferihisar Belediyesi'ne yönelik soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ile birlikte 12 kişi tutuklandı.
Soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan İsmail Yetişkin'in de aralarında bulunduğu 17 kişi, savcılıktaki ifadelerinin tamamlanmasının ardından tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Hakimlik tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Belediye Başkanı Yetişkin ile birlikte toplam 12 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. Diğer şüphelilerle ilgili adli süreç ise devam ediyor.