Yolun açık olsun Efsane Başkan!
Yaklaşık 16 yıldır İhsaniyespor’da Başkanlık görevini yürüten Serkan Başoğlu, bu sezon sonunda görevini bırakacağını açıklamıştı.
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2026 14:06

Siyah-Beyazlı Kulüpten bu konuda açıklama geldi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İhsaniyespor Kulübü Başkanlık görevini 16 yıldır aralıksız bir şekilde, özveriyle, başarıyla yöneten değerli Kulüp Başkanımız Serkan Başoğlu sezon sonu itibariyle başkanlık görevinden ayrılacaktır.
Kendisini bu kulübe adamış, kulüp için bir çok fedakarlık yapan Başkanımıza yaptıkları için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında kendisine ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve en önemlisi huzurlu bir hayat dileriz. Yolun açık olsun Efsane Başkan” denildi.
Haber Merkezi0 Yorumlar






