Selçuk hoca Kerem’i istiyor
Kadrosuna önemli isimleri katarak sezona güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Kocaelispor’da Teknik Direktör Selçuk İnan’ın, Galatasaray’da bu sezon süre bulmakta zorlanan tecrübeli oyuncu Kerem Demirbay’ın transfer edilmesini istediği iddia ediliyor

16 yıllık aranın ardından yeniden sahne alacağı Süper Lig’de başarılı ve kalıcı olmak isteyen Kocaelispor, teknik direktör Selçuk İnan önderliğinde güçlü bir takım kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılarda gündeme gelen isimlerden birinin de Galatasaray forması ile geride bıraktığımız sezon istediği kadar süre bulamayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay olduğu konuşuluyor. İddialara göre teknik direktör Selçuk İnan, Kerem’in bu sezon kiralanması için bizzat Galatasaray Kulübü ile temasa geçti.
Eski Alman milli oyuncunun hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok talibinin olduğu öğrenilirken, oyuncunun geleceği ile ilgili Galatasaray Kulübü’nün henüz net bir kararı bulunmuyor. Bir sezon daha İstanbul ekibiyle sözleşmesi bulunan Kerem Demirbay, gelecek tekliflere göre geleceğini şekillendirecek. Kocaelispor Kulübü de, oyuncunun durumunu yakından takip edecek.
Umut Karagöz