İzmit’te ağaç devrildi!
İzmit merkezde İkizli Çeşme mevkiindeki Pilavcı Tayfur Usta işyerinin çatısına ıhlamur ağacından kırılan ağaç dalı düştü. Çatıda hasar meydana geldi.

İzmit merkezde bulunan Karabaş Mahallesi İkizli Çeşme mevkiinde bulunan Pilavcı Tayfur Usta’nın çatısına ıhlamur ağacından kırılan dal parçası düştü.
ÇATIDA HASAR OLUŞTU
İzmit Karabaş Mahallesi İkizli Çeşme mevkiinde bulunan iş yerine gelen Tayfur, işyerinin çatısına ve meydana ıhlamur ağacından kırılarak düşen dalı gördü. Hemen İzmit ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine haber verildi. Ekipler gerekli müdahaleyi yapıp etrafı temizledi.
SADECE MADDİ HASAR OLUŞTU
Ağaçtan kopan dalın sabahın erken saatlerinde kopuk düşmesi olası bir can kaybı ya da yaralanmanın önüne geçti. Gün içinde yüzlerce insanın uğrak noktası olan, altındaki çay bahçesi ve kafeyle mahallelinin buluşma noktası haline gelen İkizli Çeşme Meydanı, ağaçtan dal parçasının koptuğu anda boştu. Bu nedenle yaralanma ve can kaybı olmadı. Olay maddi hasarla atlatıldı.
Hatice Hünerel







