BIST9.350,01 %0.41
USD39.4122%0,16
EURO45,5809 %0.11
ALTIN4.309,34 %0.58

Bülent Sarı küçük bir çiftlik kurmuş

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Arslanbey beldesinde bulunan, babadan kalma araziyi küçük bir çiftlik haline getirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2025 12:01
Abone OlGoogle News

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, çocukluğundan beri köy hayatını bilen, Kartepe ilçesinin Arslanbey bölgesinde büyümüş, ekonomik durumu da güçlü bir insandır. Bülent Sarı kendisinin ve ailesinin sağlıklı beslenmesine de çok önem verir. 

Sarı, Arslanbey beldesinde bulunan, babadan kalma araziyi küçük bir çiftlik haline getirmiş. Çeşitli sebzeler ekmiş. Arazinin bir köşesinde koyun, keçi, tavuk beslemeye başlamış.

Her gün sabah ve akşam saatlerinde bahçesinde belli bir süre toprakla ilgileniyor, ekinlerini ve beslediği hayvanlarını okşuyormuş. Sonra bir süre de spor yapıyormuş. Sarı ailesinin evinde artık genellikle kendi yetiştirdikleri besinler tüketiliyormuş. 

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar