Başiskeleli pehlivan Samsun’da birinci oldu
Başiskele Belediyespor’un pehlivanı Hamza Özkaradeniz, Samsun’da yapılan Terme Güreşleri’nde finalde Süleyman Başar’ı yenerek başpehlivan oldu.

ÇOK BÜYÜK BAŞARI
Son yıllarda ilimizin yetiştirdiği en önemli başpehlivanlardan olan Hamza Özkaradeniz, 100. Geleneksel Terme Oğuzlu Yağlı Güreşleri’nde kürsünün en üstünde yer aldı. Başiskeleli pehlivan, çeyrek finalde Kemal Şahin’i, yarı finalde Serdar Yıldırım’ı ve finalde de Süleyman Başar’ı yenen Hamza Özkaradeniz zirvede yer aldı.
YASIN ÖZLÜ KUTLADI
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü başarılı sporcuyu kutladı ve “Samsun’da başpehlivanlık unvanını ilçemize kazandıran Başiskele Belediye Spor Kulübü güreşçimiz Hamza Özkaradeniz’i yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Umut Karagöz