Hamur malzemelerinin tümü yoğurma kabına alınır.
Un azar azar kontrollü bir şekilde eklenir.
Ben 3. 5 su bardağı kullandım ama ölçü herkeste değişebilir.
Hamur yoğrulduktan sonra 1 saat dinlenmeye bırakılır.
Daha sonra gazı alınarak tekrar yoğrulur.
Hamur merdane ile istenilen büyüklükte açılır.
Yağlanmış ya da yağlı kağıt olan tepsiye yerleştirilir.
Hamur keseceği ile kesilir.
Üzerine yumurta sarısı sürülür.
Kesilen yerlere kaşar peyniri konulur.
Son olarak sos malzemeleri, zeytinyağı, sarımsak, kekik, biberiye ve tuz karıştırılır.
Ekmeğin üzerine sürülür.
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kızarana kadar pişirilir.
Sıcakken yemenizi tavsiye ederim